Zakelijk

Met een keukenschort wordt iedereen de nieuwe Masterchef! Koken is de trend van nu. Zet de tv aan en u ziet een kookprogramma. Hier kunt u handig op inspelen met uw eigen gepersonaliseerde keukenschort. En door het oppervlakte van ruim 1 m2 heeft u voldoende ruimte om uw logo of boodschap op te laten drukken of borduren!

Modellen

Keukenschort
Het keukenschort is een luxe model schort en wordt het meest besteld. De keukenschort is verkrijgbaar in vele kleuren en heeft een lengte van 80 cm. Voor een extra luxe uitstraling hebben wij het XL model, deze heeft een lengte van maar liefst 110 cm. De schort is vervaardigt uit polyester/katoen en is voorgekrompen. Het is mogelijk de schort met voor- of borstzak te bestellen of een verstelbare nekband te kiezen.

Polyester keukenschort
Het polyester keukenschort heeft een lengte van 80 cm of 110 cm en is verkrijgbaar in wit. Dit model schort is uitermate geschikt voor het bedrukken van uw foto’s of full colour opdrukken! Op cruciale punten is het schort extra verstevigd.

Promotieschort
Het promotie keukenschort is vervaardigd uit 100% katoen. Dit maakt het keukenschort ideaal om te bedrukken! De schort heeft een biesband en is verkrijgbaar in ecru/naturel of wit met een rode bies. Wilt u liever een andere kleur? Vraag naar de mogelijkheden. De schort is verkrijgbaar met en zonder voorzak.

Eco keukenschort
Is uw organisatie milieubewust? Dan is een keukenschort van 100% ecologisch katoen een goede keuze. De schorten zijn SKAL gecertificeerd en verkrijgbaar in offwhite.

Schorten van Creative Shops zijn altijd van de beste kwaliteit en worden binnen 1-2 weken bedrukt bij u geleverd. Uw opdruk kan tot 4 kleuren worden gedrukt. Zelfs full colour prints of foto’s zijn mogelijk. Naast bedrukken kan uw schort ook geborduurd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere de klassieke barbequeschorten, promotieschorten, hobbyschorten, diverse sloven, polyester schorten en eco schorten. En wat denkt u van een schort in combinatie met een koksmuts of ovenwanten?

Diverse modellen direct leverbaar!

Promotieschort
De promotieschort heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding en is verkrijgbaar vanaf slechts een paar euro! De schorten zijn van 100% katoen en standaard leverbaar in wit of ecru en zowel verkrijgbaar met als zonder voorzak. Promotieschorten zijn ideaal als promotie item voor het bedrukken van uw logo of boodschap.

Barbecueschort
De barbequeschort is de meest bestelde schort. Door zijn zware gewicht is de schort van goede kwaliteit. De barbequeschort is in diverse uitvoeringen en lengtes verkrijgbaar. Ook in het kleurenassortiment heeft u ruim de keuze, met maar liefst 15 kleuren!

Hobbyschort
De hobbyschort is een schort tot op de knie en heeft een handige voorzak, verdeeld in 2 vakken. Ideaal om te dragen in de horeca. De hobbyschort is verkrijgbaar in vele kleuren.

Schoenmakersschort
De schoenmakersschort heeft een lang model en is zowel leverbaar met als zonder voor- en borstzak. De schort is in maar liefst 14 kleuren leverbaar!

Bakkerssloof
De bakkerssloof is een kort model tot net boven de knieën. De sloof is zowel met als zonder voorzak leverbaar in vele kleuren.

Kokssloof
De kokssloof is de langere versie van de bakkerssloof. Naast de optie om een voorzak te kiezen is het ook mogelijk een brede -XL- of extra brede -XXL- kokssloof te bestellen. Uiteraard is dit model sloof in vele kleurvarianten leverbaar.

Franse Sloof
De klassieke sloof met een lengte tot aan de enkels. Optioneel is deze sloof met een voorzak te bestellen. Naast de standaard breedte kunt u bredere of extra brede Franse sloven bestellen. De Franse sloof is voorzien van een doorlopende band en leverbaar in maar liefst 15 kleuren!

Kinderschort
De kinderschort heeft een lengte van 60 cm en is verkrijgbaar als barbequeschort en promotieschort. De schort is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Polyester schort
Een polyester schort is vervaardigd uit 100% polyester. De schort is leverbaar in wit en uitermate geschikt voor full colour bedrukking. Wij hebben de volgende modellen:

Barbecueschort
Franse sloof
Kokssloof
Bakkerssloof
Kinderschort
Eco schorten
Onze eco schorten worden gemaakt van 100% ecologisch katoen en hebben een SKAL certificering. Met zijn gewicht van 230 gram heeft de schort een goede kwaliteit. Eco schorten zijn verkrijgbaar in offwhite en hebben het model van een barbequeschort.