Sloven

Sloven

Een sloof wordt veel gebruikt in de horeca of bloemenhandel. Een sloof laat een nette indruk op hotel- en restaurantbezoekers achter en beschermt de kleding tegen vlekken. En door het grote oppervlakte heeft u voldoende ruimte om uw logo of boodschap op te laten drukken of borduren! Al onze sloven zijn reactief geverfd en voorgekrompen.

Franse sloof
De Franse sloof is de klassieker onder de sloven. De sloof heeft een lengte tot aan de enkels en een doorlopende band.  De Franse sloof is verkrijgbaar in tal van kleuren en is eveneens verkrijgbaar met zak en/of split aan de voorzijde. Naast de regulier breedte van 100 cm is de Franse sloof ook als extra breed model verkrijgbaar in 120 of 140 cm.

Kokssloof
De kokssloof is een sloof die net over de knieën valt. Het kleurenassortiment is reuze! Naast de reguliere breedte is de sloof ook verkrijgbaar in 120 cm of 140 cm breed. Ook met zak verkrijgbaar.

Bakkerssloof
De bakkerssloof is het kortste model sloof met een lengte van 50 cm. De sloof is in diverse kleuren en optioneel met zak verkrijgbaar.

Polyester sloof
De polyester sloof heeft een lengte van 50 cm en is extra verstevigd. De sloof is vervaardigd uit 100% polyester. Dit maakt de sloof ideaal voor het bedrukken van full colour prints!

Sloven van Creative Shops zijn altijd van de beste kwaliteit en worden binnen 1-2 weken bedrukt bij u geleverd. Uw opdruk kan tot 4 kleuren worden gedrukt. Zelfs full colour prints of foto’s zijn mogelijk. Naast bedrukken kan uw sloof ook geborduurd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere de klassieke Franse sloof, kokssloof, bakkerssloof of polyester sloof.