Kinderschorten

Met een kinderschort wordt elke koter een keukenprins(es)! Natuurlijk verloopt het koken en bakken in de keuken niet geheel vlekkeloos, daarom is een kliederschort ideaal om de kleinsten te beschermen tegen vlekken en spetters! Daarnaast vinden kinderen het gewoon leuk om een cadeau te krijgen. Bijkomend voordeel: door het grote oppervlakte is een kinderschort ideaal om uw naam of logo of zelfs een foto op te laten drukken of borduren!

Modellen

Barbequeschort
Het barbequeschort is een luxe model kinderschort en is verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Met zijn lengte van 60 cm is het formaat perfect voor kinderen. De schort is vervaardigt uit polyester/katoen en is voorgekrompen. Op cruciale punten is het schort extra verstevigd.

Polyester kinderschort
Het polyester kinderschort is een zware 240 grams schort en is extra verstevigd op cruciale punten. De schort is voorgekrompen en verkrijgbaar in wit.

Katoenen kinderschort
Dit kinderschort is vervaardigd van 100% katoen. Met zijn gewicht van 130 gram is de katoenen kinderschort het ideale promotie schort. Wij hebben deze schorten in ecru/naturel op voorraad. Wilt u liever een andere kleur? Vraag naar de mogelijkheden!

Schorten van Creative Shops zijn altijd van de beste kwaliteit en worden binnen 1-2 weken bedrukt bij u geleverd. Uw opdruk kan tot 4 kleuren worden gedrukt. Zelfs full colour prints of foto’s zijn mogelijk. Naast bedrukken kan uw schort ook geborduurd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere de klassieke barbequeschorten, promotieschorten, hobbyschorten, diverse sloven, polyester schorten en eco schorten. En wat denkt u van een schort in combinatie met een koksmuts of ovenwanten?

Diverse modellen direct leverbaar!

Promotieschort
De promotieschort heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding en is verkrijgbaar vanaf slechts een paar euro! De schorten zijn van 100% katoen en standaard leverbaar in wit of ecru en zowel verkrijgbaar met als zonder voorzak. Promotieschorten zijn ideaal als promotie item voor het bedrukken van uw logo of boodschap.

Barbecueschort
De barbequeschort is de meest bestelde schort. Door zijn zware gewicht is de schort van goede kwaliteit. De barbequeschort is in diverse uitvoeringen en lengtes verkrijgbaar. Ook in het kleurenassortiment heeft u ruim de keuze, met maar liefst 15 kleuren!

Hobbyschort
De hobbyschort is een schort tot op de knie en heeft een handige voorzak, verdeeld in 2 vakken. Ideaal om te dragen in de horeca. De hobbyschort is verkrijgbaar in vele kleuren.

Schoenmakersschort
De schoenmakersschort heeft een lang model en is zowel leverbaar met als zonder voor- en borstzak. De schort is in maar liefst 14 kleuren leverbaar!

Bakkerssloof
De bakkerssloof is een kort model tot net boven de knieën. De sloof is zowel met als zonder voorzak leverbaar in vele kleuren.

Kokssloof
De kokssloof is de langere versie van de bakkerssloof. Naast de optie om een voorzak te kiezen is het ook mogelijk een brede -XL- of extra brede -XXL- kokssloof te bestellen. Uiteraard is dit model sloof in vele kleurvarianten leverbaar.

Franse Sloof
De klassieke sloof met een lengte tot aan de enkels. Optioneel is deze sloof met een voorzak te bestellen. Naast de standaard breedte kunt u bredere of extra brede Franse sloven bestellen. De Franse sloof is voorzien van een doorlopende band en leverbaar in maar liefst 15 kleuren!

Kinderschort
De kinderschort heeft een lengte van 60 cm en is verkrijgbaar als barbequeschort en promotieschort. De schort is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Polyester schort
Een polyester schort is vervaardigd uit 100% polyester. De schort is leverbaar in wit en uitermate geschikt voor full colour bedrukking. Wij hebben de volgende modellen:

  • Barbecueschort
  • Franse sloof
  • Kokssloof
  • Bakkerssloof
  • Kinderschort

Eco schorten
Onze eco schorten worden gemaakt van 100% ecologisch katoen en hebben een SKAL certificering. Met zijn gewicht van 230 gram heeft de schort een goede kwaliteit. Eco schorten zijn verkrijgbaar in offwhite en hebben het model van een barbequeschort.